Heeft u vervoer op maat nodig?
    BEL ONS  0348 414 000

Home
Taxivervoer
Ziekenvervoer
Leerlingenvervoer
Rolstoel- en Groepsvervoer
Luchthaven Transfer
Directievervoer
Offerte
  Taxibedrijf van de Pol BV
Johan de Wittlaan 12-B
3445 AH Woerden

T: 0348 41 40 00
    0348 41 20 96
F: 0348 41 23 06
E: info@vandepoltaxi.nl
 


Leerlingenvervoer
Dagelijks worden er landelijk ± 90.000 kinderen in het speciaal onderwijs met een taxi naar school gebracht en weer opgehaald. Tevens wordt dagelijks een groot aantal passagiers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking vervoerd in het zorgvervoer.

Veiligheid
Het is van belang dat dit vervoer zo veilig mogelijk gebeurt. Een goede samenwerking met ouders, verzorgers, scholen en zorginstellingen is van groot belang.

Het Taxipaspoort
Het Taxipaspoort helpt de chauffeur te informeren over bijzonderheden zoals: Epilepsie, ADHD, astma, dementie of andere zaken waar de chauffeur rekening mee dient te houden. Dit stelt hem of haar in staat de juiste acties te ondernemen bij calamiteiten. Aan de hand van de gegevens vermeld op het paspoort, zou de chauffeur -indien nodig- direct contact kunnen opnemen met ouders of verzorgers.

Functionaliteit
U kunt een foto uploaden/toevoegen, medische informatie vermelden en ook tips met betrekking tot de omgang vermelden. Het Taxipaspoort is niet verplicht, maar dient te worden beschouwd als een hulpmiddel. Het is één van de stappen vanuit de branche, met als doel kwaliteitsverbetering van het leerlingen- en zorgvervoer.

Klik hier voor het downloaden van het formulier. 
 
© 2011 Taxibedrijf van de Pol - d'sign Berkane design